مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی

برای ثبت ازدواج دختر ایرانی و مرد پاکستانی الاصل که متولد کانادا هستند برای اینکه مراحل ثبت ازدواج یعنی پروانه زناشویی و غیره بسیار زمان بر است تصمیم به ثبت ازدواج در کشور پاکستان کرده ایم ایا کشور ایران ازدواج ما را به رسمیت خواهد شناخت و ما مشکلی نخواهیم داشت؟ ممنون از پلتفرم خوبتون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق سفارت ایران در پاکستان ازدواج شما به ثبت برسد که در ایران نیز به رسمیت شناخته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سفارت ایران در پاکستان اقدام به ثبت ازدواج نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سفارت ایران در پاکستان اقدام به ثبت ازدواج نمایید