مشاوره حقوقی رایگان - نیابت برای تفهیم اتهام و آخرین دفاع در یک استان دیگر

باسلام بنده یه پرونده کیفری در پارساباد دارم که بنده به عنوان مطلع هستم واگر نرم شاید متهم هم بشوم.برای تفهیم اتهام و آخرین دفاع قاضی بنده را خواسته ولی بنده به خاطراینکه محل کارم تبریز هست و سخت. مرخصی ميدند و یه دلیل دیگری نمیتونم اونجا حاضر بشم.آیا میتونم درخواست نیابت کنم تا در تبریز این کار انجام بشه ؟خیلی مهم هست.چک از طرف داشتم به طرف فرصت دادم یه دفعه رفته شکایت کرده که چک من دزدیده شده.ازتاریخ چک یکسال میگذره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه برای تفهیم اتهام و آخرین دفاع شما را خواسته اگر حاضر نشوید قرار جلب به دادرسی صادر می شود و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود.
اگر محل سکونت شما شهر دیگری است می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و عذر خود را به شعبه اعلام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر به شما ابلاغ برای اخذ آخرین دفاع شده است پس شما متهم پرونده هستید و نه مطلع
و حتما در ‌جلسه دادرسی شرکت نمایید و از خود دفاع نمایید و

و با توجه به اینکه پرونده در مرحله آخر است اصولا قاضی با نیابت موافقت نخواهد کرد