مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

کلاه سرم گذاشتن توسط اد کردن افراد به گروه تلگرام و پول گرفتن از من

سلام همین دیروز من به گروه تلگرامی نمیدونم توسط چه کسی بود عضو شدم بعدش زده بود هر اد 100 هزار تومن
منم 50 نفر عضو کردم و بعدش رفتم پیوی اون بهش گفتم و گفت شماره کارتتو بفرست و من فرستادم و بعدش گفت برای اینکه شماره کارت تو ثبت بشه بعدش گفت 579000 هزار توم بفست این شماره کار ت بفرست منم فرستادم و بعدش گفت سپاس و برای بار دوم گفت ایندفعه رو بریزین به جون مادرم به جون یه دخترم بران میفرستم پاداشتون رو ایندفه گفت1 میلیون و 327 هزار تومن بفرست منم فرستادم باز میگه پول مالیات 1 میلون و 999 هزار تومنه بفرست منم گفتم پول رو بفرست نخواستیم میگه 4 ماه طول میکشه تا برگشت بخوره
من سنم 17 هست و
با کارت عابر بانکی که به نام پدرم بود اما پولش مال من بود میتونم شکایت کنم
و برم پیش پلیس فتا و بهش بگم صورت جلسه کنه و پولمو ازش بگیرم راستی به پدرم خبر داده میشه چون نمیخوام خبر دار بشه از این موضوع
بعدش صورت جلسه کنن
راستی عکس کارت ملی اون ادمینشونو دارم و کد ملی شونو میدونم و شماره کارتی که براش واریز کردم همراه با نام و نام خانوادگی این کارت
باید چکار کنم جناب وکیل

آیا برای شکایت پول میگیرن ؟
اگه بگیرن به نظرتون چقدر پول میگیرن؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است صاحب کارت مطلع شود و همراه با شما از پلیس فتا پیگیری کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا پیگیری نکن یا مشکل را با پدرت در میان بگذار چون کارت بانکی بنام پدرت هست آخرش به پدرت خبر میدن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.