مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک موروثی و هزینه دادرسی

با سلام و خسته نباشید.
کارشناس برای اجرت المثل ایام تصرف ملک مشاع موروثی،کل مبلغ شش دانگ را بدون تفکیک برای هر دو ورثه ابلاغ کرد تا در زمان نظارت‌ با دستور قاضی،سهم خواهان را محاسبه کند.
دادگاه هزینه دادرسی را براساس همان مبلغ در شش دانگ محاسبه و به خواهان ابلاغ کرده .می خواستم بپرسم محاسبه هزینه دادرسی باید به همین صورت باشد یا دادگاه باید نسبت به سهم خواهان محاسبه می کرده؟

پاسخ ها :

اجرت المثل ایام تصرف ملک موروثی هزینه دادرسی