مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف ملک ارثی توسط یکی از وراث

با سلام تحت عنوان تصرف عدوانی از خواهرم که قسمت مرغوب ملک موروثی را تصرف کرده بود شکایت کردم که به نفعم رای صادر شد و با این ادله که چون قبلا در تصرف بنده نبوده تصرف عدوانی نیست پرونده در تجدید نظر مختومه شد. آیا الان میتونم تحت عنوانی دیگر شکایتم را مطرح کنم و تقاضای رفع تصرف و قلع و قم و اجرت المثل ایام تصرف بکنم؟ تحت چه عنوانی باید شکایت ثبت کنم؟
با تشکر از جمیع وکلا
اجرکم عندالله

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شکایت حقوقی مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی دارد می توانید دا‌دخواست خلع ید بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست تقسیم در داگاه حقوقی مطرح نمایید