مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی توسط فتا

سلام وقت بخیر از دیروز حساب من مسدود شده، به بانک مراجعه کردم وگفتند دوتا مسدودی دارم از طرف فتا خراسان رضوی، دوتا کد بهم دادن که برم فتا پیگیری کنم، مسدودی هام یکی مبلغ 5 ملیون تومن هس، و یکی دبگه همچین عددی رده 9999،9999،9999،9999
من باید چیکار کنم، آیا میتونم خودمم شکایت کنم؟ چون نمیدونم کی پولو ریخته

پاسخ ها :

مسدودی حساب بانکی توسط فتا