مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی توسط فتا

سلام.
من توی اپ ... خرید و فروش ارز میکنم به این صورت که از افرادی تتر خرید میکنم و میفروشم به افرادی دیگه، اونها برام کارت به کارت میکنن و من معادل تتر رو براشون آزاد میکنم. اخیر حساب یکی از بانک هایی که باهاشون خرید و فروش میکنم مسدود شده و متوجه شدم پلیس فتا حسابم رو مسدود کرده یزد و لرستان دو شاکی داشتم. ظاهرا اون افراد مورد کلاهبرداری توی سایت های شرط بندی یا قمار یا گروه های واتساپی که میگن فلان قدر پول بدین من انقدر سود بهتون میدم قرار گرفتن و چون وجه رو به حساب من ریخته بودن از من شکایت کردن. حالا سوال من اینه من تو این موضوع ممکنه مورد بازخواست قرار بگیرم؟ چون من پول گرفتم و تتر رو آزاد کردم. کلاهبرداری توسط کسی دیگه با پلتفرم دیگه ای رخ داده. اصولا مدارک تجارت تو این دست اپلیکیشن ها سندیت داره و اینکه پلیس فتا بدون دستور قضایی حساب رو مسدود میکنه؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه قربانی جرم فیشینگ گشته اید و معمولا محاکم صاحبان حساب را محکوم می نماید بنابراین توصیه میگردد مبالغ مزبور را واریز و رضایت شکات را جلب نمایید همچنین علیه شخص متقاضی خرید تتر تحت عنوان کلاهبرداری با ارائه کلیه مدارک شکایت نمایید