مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت متراژ زمین

با سلام . زمینی به متراژ ٧٠٠ متر حدود ٤٠ سال قبل با مبایعه نامه با ذکر ٧٠٠ متر و حدود ابعاد خریدم. حدود سی سال قبل همان زمین را با مبایعه نامه با ذکر ٧٠٠ متر و حدود ابعاد به شخص سوم فروختم. شخص سوم ٢٥ سال است سند رسمی گرفته است اما در سند قید شده ٦٥٠ متر. من میتوانم چون مبایعه نامه اولم ٧٠٠ متر است به علت متراژ کم معامله اول رافسخ و زمین را ازنفرسوم پس بگیرم ????

پاسخ ها :

فسخ معامله زمین بعد از فروش به دلیل کسری متراژ فسخ معامله زمین به دلیل کسری متراژ فسخ معامله زمین تفاوت متراژ زمین فسخ معامله