مشاوره حقوقی رایگان - عدم درمان توسط زوجه

من همسرم دچار بیماری دوقطبی ست
ولی حاضر به ادامه زندگی باهاش شدم
الان مدت شش ماهه از خوردن داروهاش و درمان خودداری میکنه و زندگی رو برای بچه هام و من ، خیلی سخت کرده
طوری که محیط منزل رو جهنم کرده و جرات ندارم بچه هام رو پیشش بزارم
هرکاری میکنم داروهاش رو نمیخوره

الان حدود بیست ساله ازدواج کردیم
در صورت اثبات مریضی ش و عدم درمانش و درخواست طلاق
آیا باید اجرت المثل و تصنیف و .... هم بدهم یا همان مهریه کافی ست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست طلاق بدهید که دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده و اگر پزشک متخصص تایید کنه دادگاه با درخواست طلاق شما موافقت خواهد کرد.