مشاوره حقوقی رایگان - شفعه

منظور از ماده 819 قانون مدنی چیست؟

پاسخ ها :

ماده 819 قانون مدنی شفعه

سوالات مرتبط

شفعه
منظور از ماده 819 قانون مدنی چیست؟...
حق شفعه
سلام شرايط تحقق حق شفعه چيست؟...
فروش سهم چاه مشاع در صورت عدم رضایت شریک
با سلام. چاه آب کشاورزی را با دو نفر دیگر شریک هستم. سهم هر کدام دو دانگ است. آیا من میتونم سهم خودم به شخص دیگر بدهم و به دو شریک دیگر ندهم؟ دو شریک دیگر میگن اگر به کس دیگر بفروشی ما اعتراض میکنیم.(...
اخذ به شفعه
با سلام. بعد از فوت پدرم من بیش از 30 سال در خانه پدری ساکن بودم. حدود 2 سال پیش خانه محوطه پدری بین ورثه تقسیم شد. عیانی منزل را خریداری کردم و زمین تقسیم شد ولی تفکیک و تحویل نشده و هم چنان یک جا در...
اخذ به شفعه
با سلام. یک واحد آپارتمان 100 متری بین دو نفر شریک و هر کدام 3 دانگ سند دارند. و شریک 3 دانگ خود را به شخص دیگری فروخته است. آیا برای شریک دیگر حق شفعه مطابق با ماده 808 قانون مدنی وجود دارد؟ در ضمن ...