مشاوره حقوقی رایگان - حق شفعه

سلام
شرايط تحقق حق شفعه چيست؟

پاسخ ها :

نسیم عبداله زاده خامنه

سرکار خانم نسیم عبداله زاده خامنه:

حق شفعه ویژه مال غیر منقول است بدین شرح که اگر مال غیر منقول قابل تقسیمی میان دو نفر مشترک باشد و یکی از شرکا سهم خود را به شخص ثالثی انتقال دهد شریک دیگر حق دارد قیمتی را که مشتری به خریدار داده پرداخت نموده و حصه مبیع را تملک نماید.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شرط تحقق خق شفعه ً: فروش مال غيرمنقول قابل تقسيم توسط يكي از شركاي مال مورد مشاركت .