مشاوره حقوقی رایگان - حق شفعه

سلام. 3 دانگ ملکی را چند سال پیش از شخصی خریداری کردم و در سند بنده قید شده 3 دانگ مشاع.
بعد از خرید به صورت توافقی نصف سمت راست زمین را من برداشتم و نصف دیگر را فروشنده ( فروشنده در حال حاضر 2 دانگ خودش و 1 دانگ همسرش دارد. )
اکنون شرکای من، 3 دانگ باقیمانده ( 2 دانگ فروشنده و 1 دانگ همسرش ) را بدون اطلاع به بنده فروخته اند و معامله و حتی ثمن معامله را مخفی نمودند که من از طریق اداره ثبت مطلع شدم مجموع 3 دانگ باقیمانده به شخص ثالث منتقل شده و سند مشاع دریافت نموده است.
آیا برای بنده حق شفعه بر قرار میشود با توجه به این که اولا ثمن معامله را نمی دانم و در ثانی بیش از 2 شریک در سهم باقیمانده وجود داشته علی رغم این که هر دو با هم 3 دانگ خودشان را به شخص ثالث فروخته اند.
توضیح این که با توجه به سهم هر کدام از 3 دانگ، 7.5 قصب می شود و زیر 8 قصب است از نظر اداره ثبت هر سهم قابلیت 6 دانگ شدن ندارد و شهرداری نیز پروانه بر روی شش دانگ صادر می کند.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

چون مالکین سه نفر بودند حق شفعه متصور نیست