مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله ملک

با سلام بنده در مهر 1401 ملکی رو پیش فروش کردم به مبلغ کل 2800 و نصف از ثمن معامله رو در تاریخ های مشخص دریافت نمودم و مابقی ثمن در دو قسط مقداری در زمان تحویل کلید و مقداری زمان انتقال سند باید پرداخت شود اما در حال حاضر قیمت ملک حدود 4000 شده و بنده متضرر شدم با توجه به اینکه هنوز ملک اماده تحویل نشده و مصالح ساختمانی چندبرابر شده می تونم از خریدار طلب مبلغ بیشتر کنم تا قسمتی از ضررم جبران بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد دارد باید عکسشو برام بفرستی بخونم ازطریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
از زمان تنظیم مبایعه‌نامه ، خریدار مالک ملک محسوب خواهد شد و ارزش افزوده ملک ارتباطی به شما ندارد