مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل بدون حکم

مامور کلانتری دراین هفته دو بار ورود به منزل کرده یکبار شب وباردوم روز و میگه دادستان دستور داده. فقط پیامی به من نشان داده ومن یک شب بود عروسی کردم شب دوم ریختن درخانه بدون درب زدن وارد شدن کنار درب هال رسیدند شیشه راخوردکردندومن خلافکارنیستم و هیچ ندیدن برخوردی فیزیکی باخانومم متاسفانه ترسیده وحالش بده بکجا برم من

پاسخ ها :

شکایت از ماموران به دلیل ورود بدون حکم به منزل ورود به منزل بدون حکم قضایی ورود مامور بدون حکم به منزل شکایت از مامور ورود بدون حکم