مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

با سلام
در تلگرام یک پکیج گرفتم ولی دروغ بود و گفته بودن می تونید پس بدهید اگر راضی نبودید چند تا متن پی دی اف بی محتوا بود فقط یه شماره حساب ازش دارم و کانال تلگرام چگونه می توانم پیگیری کنم ؟
ممنون و حتما باید شکایت کرد از طریق بانک میشه .و در شهر خودم نیستن .
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.
2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.
و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.
ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.
و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.