مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته

با سلام و احترام
مبلغ 150 میلیون سفته از شخصی دارم. ولی از تاریخ سر رسید 3 ماهه گذشته و با توجه به وعده های دروغین بدهیشو نپرداخت. آیا با توجه به اینکه در مهلت مقرر 10 روزه سفته را واخواست نکرده ام امکان دارد بتوانم هزینه های وکیل و دادرسی و اجرائیات را در دادخواست مطالبه نمایم؟

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام بله امکان پذیر است ، لیکن دیگر سند تجاری محسوب نمی شود و بر مبنای اسناد عادی باید مطالبه گردد