مشاوره حقوقی رایگان - سلا م کسی که در یک اتحادیه شرکت تعاونی استانی مدیر عامل بوده و محکوم به تحصیل مال نامشروع شده

سلام خسته نباشید برادر بزرگواری دارم‌ که عضو هیات رییسه یکی ا ز اتاق های تعاون یکی از استان های کشور هستش و یک سال پیش با توجه به این که ایشان مدیر عامل اتحادیه تعاو نیهای مرزنشینان یکی از استان ها بوده و یکی از شرکت هایی که با مجموعه اون ها و قرا رداد داشتند و دچار مشکل می شوند با توجه به قانون محاکم قضایی فقط مدیر عامل را می شناسند ایشون محکوم به تحصیل در مال نامشروع می شوند و فقط جریمه شدند و پرداخت هم نموده اند و هیچ سابقه ای هم نشده است آیا این موضوع می تواند ایشو ن را از هیات رییسه اتاق تعاون اون ا ستان که یک نهاد دیگری هستش و رای گیری توسط مردم را دارد و پست ایشون انتصابی نبوده برکنار نماید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،موضوع تحصیل مال نامشروع کیفری است، اگردردادگاه اثبات شده باشدنمی تواند،ولی اگرهیئت مدیره ازوی خواستندکه مال های ازدست رفته راجبران نمایدمیتوانددرانتخابات شرکت کند.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر شخص (حقیقی)مقصر باشد،بلی.یاالله