مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو لیزینگ بدون تغییر مالکیت.

سلام و درود وقتتون بخیر . بنده خودرویی از شرکت مدیران خودرو به صورت لیزینگ دریافت کرده ام و حدود دوسال از اقساطش باقی مونده. محل سکونت بنده از شهرستان به شهر تهران تغییر کرده آیا با اینکه سند در رهن هست میتوان تعویض پلاک بدون تغییر مالکیت انجام داد و پلاک تهران رو گرفت یا باید اقساط کامل تسویه بشود ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه تعویض پلاک یا انتقال ویا تغییردیگری در خودرو با توجه به این که در رهن است بدون اجازه شرکت مذکور ممنوع می باشد .