مشاوره حقوقی رایگان - کفالت پدر

با سلام. سوال بنده اینست که پدر بنده سن 70 سال هستند و بنا به بیماری قلبی دو بار آنزیو گرافی انجا دادن و در نهایت عمل قلب باز انجام دادن و از نظر کمر و پاهم مشکل و ناتوانی دارن و مدارک پزشکی شون هم هست ،فقط اینکه بنده یک برادر ناتنی دارم ک 30 ساله ندیدمشون و خارج از کشور زندگی میکنن ،میخاستم در مورد گرفتن کفالت سوال کنم من که خرج خانواده و راه بردن پدر مریض به عهده م هست چطوری باید اقدام کنم چون ی بار نظام وظیفه سوال کردم و گفتن چون پدر حقوق بازنشستگی میگیرن من نمیتونم معافیت استفاده کنم...،آخه بازنشستگی ماهی یک میلیون با این مخارج و وظیفه نگهداری بنده از پدر چه دردی ازایشون دوا میکنه،واقعا شرایط رفتن ب خدمت رو ندارم و اگر اعزام بشم پدر و خانواده توی خرج و چرخوندن زندگی میمونن ..لطفا راهنماییم کنید چطوری اقدام کنم ک ب نتیجه برسم برای کفالت ممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان نظام وظیفه اقدام نمایید با توجه به سن پدرتان احتمال موقیت وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه چون برادر داری و پدرت هم حقوق بگیر است