مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از رای داور

باسلام
بنده ملکی را فروخته ام داخل قرارداد اشاره شده است به داوری جهت هرگونه اختلاف
حال من از خریدار شکایت کرده ام آنها هم به داوری رجوع کرده آمد داور طبق اشعار نامه شخصی بوده مثلاً به نام احمد احمدی ولی در جلسات کسی دیگری داوری کرده مثلاً محمود حسینی ولی بنده شکایت کرده ام وحکم بطلان رای داوری را گرفته‌ام حال میتوانم از داور متخلف شکایت کنم بعد از چند ماه
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما حق چنین عملی را خواهید داشت و با گذشت چند ماه مشمول مرور زمان نشده است؛ زیرا معمولا امور حقوقی مشمول مرور زمان نمی شوند و شما می توانید نسبت به داور مورد اشاره اقدام به طرح دعوا کنید تا ایشان از امتیازات داوری محروم شوند.