مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

سلام حدودا 3 سال پیش یه ماشین داشتم که یکی از دوستانم برام فروخته بودن و من فقط یه وکالت تعویض پلاک 1 ماهه دادم که متاسفانه تا به الان انجام ندادن و از پلاک بنده دارن استفاده میکنن البته امروز که پیامک جریمه امد متوجه شدم و اینکه استعلام گرفتم سند ماشین هنوز به اسم منه میخوام شکایت کنم چیکار باید بکنم که زود نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند