مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سهام عدالت

چگونه بفهمم سهام عدالتم مسدود هستش ؟

پاسخ ها :

مسدودی سهام عدالت سهام عدالت

سوالات مرتبط

مسدودی سهام عدالت
عرض سلام خدمت شما من چند سالی حسابهایی مسدود بودند که خدا رو شکر رفع مسدودی انجام دادم و به بانکها بردم نامه شورا رو اما الان که سهام عدالت ها رو واریز کردن برای من چیزی واریز نشده و واریزی های قبل ه...
رفع مسدودی سهام عدالت
سلام دادگاه رای داده پرونده ام بسته جریمه پرداخت کردم حساب های من باز شدند و سند هم آزاد شده ولی هنوز سهام عدالتم مسدود است. رفتم دادگاه گفت درخواست بنویس نوشتم ولی هنوز خبری ازسهام عدالت نیست چکارکنم...
مسدودی سهام عدالت
با سلام . با توجه به رای مرجع قضائی ، مکاتبه با سازمان بورس جهت مسدود نمودن سهام عدالت محکوم علیه انجام نمودم اما سازمان بورس اعلام نموده امکان پذیر نیست. لطفا راهنمائی بفرمائید. تشکر...
سهام عدالت برای دو فرزندم
با عرض سلام و خسته نباشید من دو فرزند دختر دارم 6 و 10 ساله که زمان ثبت نام سهام عدالت دختر 6 ساله ام نبود ولی 10 ساله ام چهار سالش بود آیا می شود الان برای این دو فرزندم سهام عدالت ثبت نام کرد؟ممنون...
سیم کارت
سلام.سیم کارت به اسم پدرم هست گم شده پدرم هم فوت کرده الان سیم کارت واسه سهام عدالت لازمه چطوری میتوان اون سیم کارتو گرفت؟...