مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

با سلام من ملکی رو با قولنامه عادی از مادر خانمم خریداری کردم ....اونم به صورت قولنامه خریده بود ....پولم نقدی دادم ....امضا و اثر انگشتم زده الان فوت شده تکلیف چیه؟دو تا وارث هم داره

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالاتی در اینجا مطرح است اول اینکه این ملک سند رسمی دارد و شما با قولنامه عادی خریدید یا خیر کلا سند رسمی دارد و ب قول عوام قولنامه ای است تاریخ ها نیز مهم است و مجموعا بیع نامه عادی شما باید رویت شود تا به نظر قطعی برسیم هرکدام از این شرایط آثار خاص حقوقی خود را دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مطابق با اصل صحت اصل بر صحت قرارداد منعقده مذبور است و قولنامه های عادی نیز بعنوان سند عادی قابلیت استناد دارد و معامله فی مابین شما به طور صحیح واقع شده است لیکن متاسفانه بعلت اینکه قولنامه است و وجه را نیز به صورت نقدی داده اید احتمال تردید و انکار از سوی وراث ایشان را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد شما معتبر است و شما مالک ملک مذکور هستید و کسی نمی تواند مدعی حقی باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه و ایادی قبلی مطرح نمایید و