مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده از شعبه حقوقی به یه شعبه دیگر

سلام. یه ماشین قولنامه ای خریدم بعد فهمیدم طرف دلال‌ها و وکالت داره کل پول رو گرفته ولی سند نمیزنه قاضی قبلیم گفت دادخواست الزام به تنظیم سند با حضور صاحب سند و فروشنده بنویس الان وقت دادرسی رسیده این قاضی میگه تنظیم سند تو قانون نیست و دا خواستت اشتباهه موندم حرف کدوم درسته پرونده نمیشه به یه شعبه دیگه انتقال داد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است مدارک و مستندات مربوطه شما مورد بررسی قرار گیرد تا دلیل قاضی رسیدگی کننده پرونده معلوم و هویدا شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند صحیح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

انتقال شعبه شدنی نیست موضوع اثبات است باید دادخواست شما را رویت کنیم