مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین کشاورزی داری سند اصلاحات ارضی

پدر بزگ بنده در روستای xدارای زمین که سند اصلاحات ارض بهش دادن وتمام قسط های را هم پرداخت کرده ، در نزدیکهای اول انقلاب وشلوغی در منطقه مالک روستا که شش دانگ روستای xرا زمان اصلاحات ارضی به زارعین واگذار وفرروخته، از این شلوغیها استفاده کرده و 76هکتار از زمینهای مرغوب روستا را تصرف و کشاورزان را بیرون ،وهمان مقدار زمین که از انها تصرف کرده در دامنه کوه به انها واگذار میکند و خودش این مقدار که 76هکتار است بعداز انقلاب به خوش نشیپها توسط هیئت واگذاری 7نفره واگذار کردن ویک قطعه که زمین پدر بزگ بنده میباشد در اختیار خود نگه داشته است
سال 71پدرم شکایت کرد و مالک ان را به شخصی دیگری فروخت و د همان سال 71 این مقدار زمین که دست خوش نشینها میباشد تحت پلاک 29 روستای y که اصلا همچون روستای وجود ندارد در اوردن ، الان بنده زمین دامنه کوه منابع طبیعی بعنوان اراضی ملی دانسته وحق انتقال و فروش نیست ، و قطعه زمینی که تصرف شده در سال 86 امدن تعین حدود کردن وداخل پلاک y قرار گرفته ،شخصی که ان راگرفته فقط یک برگه که بین مالک و خودش توافق کردن خریدن داره ،وبنده هم سند دارم و زمین ندارم ،شکایت هم کردم کارشناس که رفته بازدید میدانی حق به بنده است و اما این نقشه جدید که تعین حدود کردن کار مارا خراب کرده ، بنده از چه راهی وارد بشم
چکار باید بکنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی اسناد و مدارک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مورد بررسی قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با این مشاوره دو خطی شما به حق خودتان نمی رسید باید حضورا با وکیل مشورت کنید