مشاوره حقوقی رایگان - فرار مالیاتی

سلام در شرکت سهامی خاص اگر مدیران آن شرکت فرار مالیاتی انجام دهند و ازاین بابت سهامداران سود سهام بیشتری دریافت کردند و مدیران در فرار مالیاتی سوءاستفاده ی از این جهت نکردند (یعنی از این بابت به جیب مدیران شرکت نرفته) و همچنین با نظریه کارشناس دادگستری هم از بابت فرار مالیاتی شرکت به نفع سهامدار شده وتایید کردن.
و همچنین مدیران بعد کشف جرم فرار مالیاتی تمام مستندات را در اختیار اداره امور مالیاتی قرار دادیم و همکاری کردیم.در ضمن امور مالیاتی هیچگونه طرح دعوی علیه شرکت نکرده است . چون در لابلای کارشناسی کارشناسان دادگستری این موضوع کشف شد و کسی از این موضوع شکایتی نکرده بود
آیا با این توضیحات مجازات فرار مالیاتی کمتر می‌شود. باتشکر امکان داره جواب بدین کسی جوابی نمیده

پاسخ ها :

فرار مالیاتی شرکت سهامی خاص