مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افت قیمت و هزینه بیکاری با وجود دریافت کل خسارت از بیمه

با سلام در مورخ 13 اسفند ماه 1401 با درب جلو کمک اتومبیل ریو مدل 1390 هنگام دور زدن تصادف کردم سرعت ریو بقدری بود که سپر اتومبیلم کنده شد و و موجب خط افتادن روی درب عقب ریو شد من در جا ایستادم ولی راننده ریو بقدری سرعت داشت که حدود سی متر بعد متوقف شد و افسر آمد و کروکی کشید و مرا که دور می زدم مقصر شناخت چون بیمه شخص ثالث و بدنه کامل داشتم افسر راهنمایی کرد که به اتفاق راننده ریو برای کارشناسی به بیمه مراجعه نماییم هر یک با اتومبیل خود به بیمه مراجعه نمودیم کارشناس به ایشان اعلام نمود حتی اگر نیاز بود چون درب از قبل دارای بتونه بود درب را تعویض نماید هزینه اش را در صورت تحویل داغی بیمه می دهد از هم جدا شدیم بعد از دو ساعت تماس گرفتند که افت قیمت اتومبیل و ماشین را در تعمیرگاه دوستش می خواهد تعمییر کند و زمان بر است و هزینه بیمه را قبول نداردهزینه خواب اتومبیل در تعمیرگاه را تا بعداز عید باید پرداخت کنی وگرنه شکایت می کنم. از آنجایی که اولین بار است پس از 20 سال تصادف می کنم و هیچ اطلاعی ازاقدام قانونی مربوطه ندارم خواهشمنداست راهنمایی فرمایید به اتومبیل نامبرده با شرح مذکور افت قیمت تعلق می گیرد با توجه به اینکه در ذیل کروکی اعلام نمودهئکه هزینه پرداختی توسط بیمه را قبول دارد ولی حال از دریافت آن خودداری نموده و از تعویض درب و تعمر سریع پیشنهادی توسط بیمه استنکاف می نماید و ادعای افت قیمت و دستمزد مدت بیکاری را دارد در صورت شکایت چگونه از زمان دادگاه مطلع شوم و با تفاسیر می توانم به صدور رای به نفع خود اطمینان یابم باتشکر از زمانی که صرف نمودید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خواب خودرو به ایشان تعلق
نخواهد گرفت مگر تاکسی باشد

هزینه افت قیمت خودرو شامل ایشان میشود و باید توسط کارشناس رسمی مبلغ افت قیمت تعیین شود ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید که خودرو از قبل دارای رنگ بوده است و

مبلغ خسارت وارده به خودرو را باید از بیمه اخذ نماید