مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

با سلام و وقت به خیر
دیوار اتاق خواب منزلی که حمام همسایه پشت آن می باشد برا اثر ریزش گچ های و کنتس دیوار در تابستان 1400 اقدام به تعمیر کاری گردید ولی در طول زمان دو هفته الی یکماه گچ های دیوار متورم و زرد رنگ شده
ضمنا همسایه نیز انسان بی منطقی می باشد
در صورت اقدام به نشت یابی توسط کارشناس بایستی از سمت حمام همسایه اقدام گردد و هزینه از پایه 200 هزار تومان شروع می شود
خواهشمند است در صورت امکان راه حلی ارائه فرمایید تا بدون ایجاد دشمنی و ... این مهم انجام شود
ضمنا هزینه بر عهده اینجانب است یا همسایه؟
پیشاپیش از حسن همکاری شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

نشتی آب از همسایه شکایت از همسایه همسایه