مشاوره حقوقی رایگان - خشونت مادر

سلام من پدرومادرم جداشده اند 13 سال است که با مادرم زندگی میکنم 23 سالم است فرزند(دختر) بزرگ خانواده هستم مادرم هربار به قصدکشت به من حمله میکند هربار با چاقو یا ساطور به من آسیب میرساند و فحاشی میکند و حرف های بد میزند تمام بدن من جای چاقو و بخیه هست هربار منو میترسونه که منو میکشه اگه ازش شکایت کنم خاستگارم که برام میاد نمیزاره ازدواج کنم وآبرومو جلوی همه میبره کسیو ندارم که بهش پناه ببرم ترخدا کمکم کنید من بایدچیکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما در حال حاضر رشید و بالغ هستید و خودتان برای زندگی شخصی تان تصمیم میگیرید اگر توان مالی برای جدا زندگی کردن ندارید میتونید از خیریه هایی که به خانم های بد سرپرست یا بی سرپرست خدمات ارائه می‌دهند پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود فوراً با پلیس اجتماعی با شماره تلفن 123 تماس بگیرید