مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ثلث مال

سلام خدمت اساتید محترم
سوال من در باره ثلث اموال پدر بزرگ من است که وصیت کردند متن وصیت نامه(به هر فرزند پسر یک هکتار برسد که 5 نفرند و به 4 دختر هم به هرکدام 5000 متر برسد و 1 هکتار آن هم که سهم من(پدر بزرگ) است در دست وصی باشد تا برای من مخارج کند )
و دیگر در این باره هیچ توضیحی نداد
سوال من اینجاست که بعد از فوت وصی پدر بزرگ من این زمین که به عنوان ثلث قرار گرفته به چه کسی میرسد (به ورثه پدر بزرگم یا ورثه وصی پدر بزرگم)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در وصیت امده که ان قطعه از اموال متوفی به وصی تعلق گیرد پس متعلق به وراث وصی می‌باشد