مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بیمه بیکاری و اعتراض به رای کارشناس اداره کار

سلام به مدت 4سال در شرکت حفاری به عنوان حراست مشغول به کار بودم برخلاف میل وبه اجبار درصورتی که کارگاه هنوز موجود هست مارا از کار بیرون کردن ونیرو جدید گرفتن متاسفانه کارشناس حق رو به شرکت داد البته گزارش رئیس اداره کار و بازرس اداره کار منطقه رای را به من داد که ماهیت کار مستمر هست وکار گاه مشغول به کار میباشدولی کارشناس مرکزی رای قطعی صادر کرده ونه تنها حقوق ومزایامونو نداده یه جوری تنظیم کرده که بیمه بیکاریم بهمون تعلق نمیگیره کارشناس بیمه هم بدون رفتن به موقعیت کاری و کارشناسی به استناد رای کارشناس حکم صادر نموده لطفان کمک کنید حقمونوبگیریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای صادره اعتراض کنید و از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید رسیدگی در دیوان عدالت اداری زمان بر است و ممکن است چند ماه طول بکشد.