مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من حدود 3ماه پیش از منزل مشترک اجاره ای بیرون رانده شدم و همان زمان به کلانتری محل زنگ زدم و همسرم در حضور مأمور کلانتری نوشت اجازه ورود به منزل و حتی برداشتن لوازم شخصی من را نمی‌دهد
حالا منزل پدرم هستم در خواست نفقه کردم رفت برای شورا حل اختلاف در نهایت مسئول شورا دادخواست من رو برای دادسرا ارسال کرد
دیروز یه احضاریه اومد که من 3ماهه تمکین نکردم و نفقه بهم تعلق نمیگیره البته این از طرف وکیل همسرم هست
حالا به نظرتون دادگاه چه رای میدهد

پاسخ ها :

بیرون کردن همسر از خانه دادخواست الزام به تمکین عدم پرداخت نفقه همسر مطالبه نفقه نفقه