مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر خدمت اساتید محترم
ببخشید میخواستم از حضور گرامی تون بپرسم
قاضی من رو به پرداخت ده ماه یک سکه محکوم کرد و ملاک ایشون برای این اقساط مبلغ حکم بود.در صورتی که خالص دریافتی من کمتر می باشد و بنده بیمه ی تکمیلی یا صندوق ذخیره ی فرهنگیان استفاده نمی کنم و بیمه و مالیات به اجبار از حکم من کم میشه.

ایا اینکه قاضی مبلغ حکم رو برای پرداخت اقساط مهریه در نظر داشته و مبلغ خالص دریافتی را قبول نکرده قابل پیگیری می باشد؟؟

پاسخ ها :

تعیین اقساط مهریه با توجه به حکم حقوق تعیین اقساط مهریه اقساط مهریه مهریه