مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد وجه بیعانه

با سلام
من ماه گذشته یه تور گردشگری(هتل بلیت رفت و برگشت هواپیما ترانسفر فرودگاهی) چند روزه به ترکیه برای 10 نفر خریداری کردم. 3 روز بعد از پرداخت بیعانه به مقدار 30 درصد هزینه ی کل، آژانس اعلام کرد که هتل مورد توافق در قرارداد پر شده و باید 20 درصد بیشتر از قیمت قرارداد رو پرداخت کنم وگرنه بیعانه سوخت میشه جهت ضرر بلیت هواپیما. بالاجبار قبول کردم. 2 روز بعد، اعلام کردند پرواز رفت از طرف ایرلاین کنسل شده و می بایست مجدد 25 درصد بیشتر پرداخت کنم برای پرواز جایگزین. من قبول نکردم و خواهان استرداد وجه بیعانه شدم اما گفتن هزینه ای برگردونده نمیشه چون پول بلیت برگشت و هتل سوخت کامل میشه در صورتی که من همون موقع گفتم نمیخوام و 3 روز به پرواز مونده بود.
به کجا میتونم بابت این کلاه برداری شکایت کنم؟ در سایت تعزیرات 135 شکایت انجام دادم اما رد شده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.