مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کسب و کارهای اینترنتی

سلام وقتتون بخیر
من چند روز پیش در یک کسب و کار اینترنتی ( تایپ و گویندکی و دست نویسی و...) ثبت نام کردم و مبلغی رو بعنوان تضمین براشون واریز کردم که گفتن بعدا عودت میگردد بعد از شروع کار برای دانلود فایل هرکار دوباره باید براشون مبلغ حسن انجام کار پرداخت میکردم که اونهم پرداخت کردم و دراولین کارم بدلایل مسخره و بهانه گیری و عدم تایم فقط یک کلمه که اونهم مربوط به ناشی گری گوینده بود کارم رد شد و گفتن مبلغ رو برای یک فایل جبرانی نگه میدارن ولی با اپلود فایل جدید ازم بازم حسن انجام کار خواستن و وقتی هم گفتم که چیزی نمیخوام فقط میخوام انصراف بدم مبالغی که بهتون پرداخت کردم رو برگردونین گفتن نه نمیشه باید تا وقتی ک دستمزد پنجمتون رو میگیرین صبر کنین با اینکه شاید اونا از فایل من استفاده کردند درحالی که من هیچ سودی بابتش نگرفتم
میشه لطفا اصطلاحا جرمشون رو بیان کنین ؟
چون من هیچ قراری مبنی براینکه قراره بهشون پول پرداخت کنم و تا فلان تاریخ کار کنم نداشتم
کارهم اینترنتی و مجازی هستش
متشکرم بابت پاسخگوییتون

پاسخ ها :

عنوان جرم عنوان خواسته استرداد وجه