مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول و گوشیم

باسلام ِ.چند وقته پیش یه دستگاه داشتم به یه نفر فروختم با دادن پول کم من گفتم من دستگاهم رو میخوام. بعد از اینکه به محل طرف رفتم منو سر جاده محلش پیاده کرد وبا راننده تلفنی من به خونه اش رفتن ودستگاهمو تو ماشین گذاشت وبعد گوشی وپول نقد منو گرفت درحضور راننده . من که مطلع شدم شکایت کردم ولی تو دادسرا پرونده ام فرستادن ..ایا میشه تو دادگاه پیگری شه وتو دادسرا نره یعنی پرونده ام تو دادگاه پیگیری شه یعنی دادسرا نمیخوام پیگیری شه چیکار باید کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون تحقیقات مقدماتی بایستی از طریق دادسرا به انجام برسد مگر در مورد جرایم خاصی که مستقیما در دادگاه بررسی میشود.