مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام،من یه دختر 25 ساله هستم،که شدیدا با پدرم مشکل دارم،به زور منو مجبور به پوشیدن چادر کرده،اجازه بیرون رفتن با دوستامو ندارم،حتی کلاس رانندگی که رفتم بهم اجازه رانندگی نمیده،میگه من مخالف بودم حالا هم هروقت خودت ماشین خریدی رانندگی کن،بارها باهاش صحبت کردم ولی مدام تحقیرم کرده و در نهایت گفته آزادی بیش از حد داشتی و باید اونم بگیرم ازت منظورش سرکار رفتنمه،در کل از دوران مدرسه تهدیدم میکرد تا کاری خلاف میلش میکردم میگفت حق مدرسه رفتن،دانشگاه رفتن و کار کردن نداری،به مشاوره هم اعتقادی نداره،من میخوام مستقل زندگی کنم و بدون اینکه بگم یه نامه بذارم و از خونه برم،آیا قانونا میتونه ازم شکایت کنه و به خونه برم گردونه یا برام دردسر ایجاد کنه ؟چون نوعی فرار محسوب میشه بالاخره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شغل و در آمد دارید اول یک خانه اجاره کن و و سایل اولیه آن را خریداری کن بعد