مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای داوری

اگردر داوری اجباری (پیش فروش ساختمان ) طرفین در ابلاغ رای داوری توافقی نکرده باشند ،،، رای داوری به صورت دستی توسط منشی داوری که فقد امضا داوران است به خوانده تحویل داده شود.
آیا رای داوری صحیح و قابلیت اجرائیه دارد؟ ممنونم میشم پاسخ بدهید با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.