مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خواب خودرو در تعمیرگاه شخصی

سلام بنده وانت نیسان رو برا تعمیر موتور بردم تعمیرگاه مکانیکی گفت 30تومن هزینه می‌بره مکانیک که اونجا کار میکرد بکن گفت تراشکاری ولوازم ها رو خودت انجام بده همین کارو انجام دادم وده روزه اول لوازم ها و موتور رو از تراشکاری گرفتم وبع تعمیرگاه تحویل دادم اما از 10دی ماه تا همین الان بلاتکلیف ام تمام فاکتور خرید وتراشکاری سند مکتوبه نوشته هام هست الان نزدیک دوماه بیشتر شده هر روز هم یه حرفه جدید میزنه تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما یک تامین دلیل انجام بدید از طریق دفاتر خدمات قضایی بعد از اعلام نظریه ی کارشناس تامین دلیل ادعای مطالبه ی خسارت و ضرر و زیان به جهت قصور

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه شکایت کنید.
اگر اتحادیه توجه نکرد می توانید با اخذ تامین دلیل طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا اظهارنامه مبنی بر ایفای تعهد ارسال کنید. در صورت عدم افاقه شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به اتحادیه مکانیک‌های شهرتون شکایت کنید اگر نشد بهش اظهارنامه بدهید بعد شکایت خیانت در امانت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل دهید تا بررسی کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما بدوا در این خصوص اظهارنامه ای به این شخص ارسال نمایید و سپس تامین دلیل کرده و دادخواست مطالبه خسارت خواب خودرو را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید