مشاوره حقوقی رایگان - اتهام قمار

جرم قمار بازی در سایت شرط بندی چیه؟

پاسخ ها :

مجازات شرط بندی اتهام قمار قمار شرط بندی

سوالات مرتبط

شرط بندی مجازی
باسلام بنده یکبار به دلیل شرط بندی مجازی دادگاهی شدم و حکم تعلیقی بهم داده بودن الان دوباره بعد از هشت ماه دوباره حسابهای بانکی منو به همین دلیل مسدود کردن آیا منو زندانی میکنن چه جرمی بهم میدن وکیل ب...
سایت شرط بندی
با سلام ببخشید بعد از چند بار پیامک آمدن برای شرکت در سایت های شرط بندی برای طرف مشکلی مانند حبس یا شلاق پیش می آید تروخدا زود جواب بدین ممنون میشم...
بازی در سایت شرط بندی
سلام. من چند سالی هست که در سایت‌های شرط‌ بندی بازی میکنم الان چند روزی هست که کل حسابهایم مسدود شده و رفتم بانک گفتن که باید بری دادسرای اهواز من ساکن تهران هستم میخواستم بدونم میتوانم به ب...
مجازات شرط بندی
همه جا این سایت ها رو تبلیغ میکنند ، با توجه به اوضاع اقتصادی ادم ترغیب میشه که درگیر بشه ، این قضایای مجازات در چه حدی جدی هست ؟ مخصوصا ضبط اموال و اینا ؟...
مسدودی حساب بانکی
سلام چند ماه پیش با دیدن تبلیغ یک سایت با این عنوان که میتونید درآمد روزانه خوبی داشته باشید شرکت کردم و مبلغی رو باخت دادم و باقیمانده پولم را از حساب برداشت کردم و بعد چند روز حسابم بسته شد. الان اگ...