مشاوره حقوقی رایگان - زمین وقفی

سلام سال 60 آقایی در شهرری چند هکتار زمین وقفی رو قطعه قطعه میکنه و میفروشه
پدر من هم یک قطعش رو خریدن که سندش رو هم به تازگی گرفتیم اما شهرداری اجازه ساخت و ساز روی هیچکدوم از زمین ها رو نمیده و قدرالسهم میخواد در صورتی ک این قانون ابطال شده ما برای گرفتن جواز چه کاری باید انجام بدهیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون برای تغییر کاربری زمین ، ابتدا باید سهم خدمات شهرداری پرداخت بشود