مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مبلغ ودیعه مکان

با سلام
بنده 5 ماه پیش مکانی را برای کسب و کار اجاره کردم. الان قصد دارم ملک رو تخلیه کنم با توجه به این که 7 ماه از قراردادم باقی مانده چطور میتونم پول رهن را از مالک بگیرم؟ به مالک گفتم قصد تخلیه دارم میگه کسی رو با یه مبلغ بیشتر جاگیزین خودت کن که متاسفانه کسب اجاره نمیکنه. حتی بابت تعمیرات حدود 2 میلیون از مالک طلب دارم.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

عقد اجاره از جمله عقود لازم می باشد و متاسفانه تا زمان انقضای مدت اجاره طرفین نمی توانند ان را برهم بزنند مگر به علل قانونی از جمله حق فسخی که در قرارداد پیش بینی شده باشد
تنها راه شما پیدا کردن مستاجر دیگر است