مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

با عرض سلام و ادب. دو واحد آپارتمان که در بالای 5واحد مغازه تجاری ساخته شده و یک زیر زمین هم سند ان با یک واحد مغازه یکی می‌باشد و حیاط مشاع نیز در کنار ملک ساخته شده و هیچ کس به ان راه ندارد و دو واحد اپارتمان ماشین خود را در ان پارک میکنند و سند تجاری و اپارتمان جداگانه و تک برگ صادر شده ،ایا حیاط مشاع جهت تجاری و فردی که زیر زمین که در سند ما انباری قید شده و با یک مغازه نیز مشترک می‌باشد شامل انها میشود؟ یا فقط حیاط مشاع مال دو واحد اپارتمان هستش ؟ تشکر از راهنمایی برنامه خوبتان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حیاط جز مشاعات است و متعلق به تمام مالکان است ولی هیچکدام از مالکان حق تصرف حیاط را ندارند مگر با موافقت ‌تمام مالکان