مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ممعانعت از حق

سلام ببخشید اگر دادگاه رای را به نفع من صادر کرده باشه ایا به متهم حبس یا جریمه تعلق میگیره؟؟؟اگه تعلق نگرفته باشه من میتونم درخواست بدم که هم حبس و هم جریمه بشه..الان 5ماه است معبر عمومی رو چهار دیواری کرده و راه منو سد کرده...بخاطر کار این من 5ماهه از کار زندگیم افتادم. این پرونده تو شهرستانه و من تهران ساکن هستم. و مسیر دادگاه 1000 کیلومتر رفت و برگشت هم زمان و هم هزینه برام داشته. تا به امروز 15مرتبه رفتم و برگشتم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به صرف شمااست که وکیل بگیریدومتحمل هزینه اضافی وهم صرف زمان نشوید،.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در صورت نیاز به هنکاری تماس بگیرید