مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعاده دادرسی

سلام،خسته نباشین، بنده برای یک موضوع کیفری که داخل پادگان نظامی اتفاق افتاد

بنده و متشاکی که دو نفر بودند نیز نظامی هستیم به دلیل نداشتن آگاهی در دادسرای عمومی شکایت کردم و سپس بعد از پیدا کردن آگاهی در دادسرای نظامی شکایت کردم، برای اینکه موضوع در دادسرای نظامی پیگیری شود در دادسرای عمومی و شورای حل اختلاف درخواست عدم صلاحیت دادسرای عمومی را داشتم که پرونده در دادسرای نظامی پیگیری شود، متاسفانه ریاست شورای حل اختلاف در صورتمجلس رضایت نوشتن و حکمی هم صادر نشد،

بعد از پیگیری شدن پرونده در دادسرای نظامی متشاکی صورتمجلس شورای حل اختلاف در دادسرای عمومی را تحویل دادسرای نظامی دادند،

دادسرای نظامی بر اساس صورتمجلس شورای حل اختلاف دادسرای عمومی ، رای قطعی موقوفی تعقیب صادر کردند،
میخواستم بدونم اگر در دیوان عالی کشور اعاده دادرسی کنم نتیجه خواهد داد؟؟؟؟
چون دادسرای عمومی صلاحیت ذاتی رسیدگی به پرونده ما رو نداشته و تمام فیلم دوربین ها و شواهد درگیری به دادسرای نظامی رفتند،

طبق پرس و جویی هم که کردم هم معمولا به این صورت است که دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به پرونده را نداشته باشد اگر رسیدگی کند هم حکمی که صادر میکند نقض میشود،

همچنین دو تا از اتهام هایی که در دادسرای نظامی اثبات شد با اتهام هایی که در دادسرای عمومی بود متفاوت بود،

همچنین در دادنامه آخری که به بنده ابلاغ شد به این موضوع اشاره داشت که در خصوص قرار جلب به دادرسی هنوز کیفر خواست صادر نشده است،

میخواستم بدونم در دیوان عالی کشور اعاده دادرسی کنم نتیجه خواهد داد؟؟

یا وقت ملاقات مردمی با ریاست محترم قوه قضاییه یا ریاست محترم سازمان قضایی نیرو های مسلح بگیرم و درخواست اعاده دادرسی کنم؟؟؟

پاسخ ها :

درخواست اعاده دادرسی اعاده دادرسی