مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی در پرونده حقوقی

سلام بنده بابت پرونده حقوقی که حکم خسارت قطعی شده بود چند سال پیش اعاده دادرسی کردم. ولی بدون اینکه رای صادر بشه که اعاده دادرسی منو قبول کردن یا نه.. اخطار وقت رسیدگی برامون آمده. بابت اعاده دادرسی وقت رسیدگی گذاشتن. این معنیش چیه یعنی قاضی میخواد بعد از جلسه تشخیص بده اعاده دادرسی قبول میکنه یا نه؟ یا قبول کرده که وقت رسیدگی گذاشته؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در اعاده دادرسی که جلسه رسیدگی نمیذارند رسیدگی در دیوان عالی شکلی است نه ماهیتی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وقت رسیدگی تعیین شده به معنی پذیرش اعاده دادرسی است

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، اعاده را پذیرفتند و اینک در حال رسیدگی هستند لذا باید دفاع شايسته ای طراحی کنید تا زحمات شما تا اين موعد که درخشان بوده، تلف نشود اعاده دادرسی در حقوق ما جهات مختلفی دارد که در ماده 427 احصاء شده و درخواست شما موافق با یکی از جهات قانوني بوده حال بايست دفاع صحیحی مبذول فرماييد و احقاق حق صورت پذيرد. اگر کمکی از من ساخته است در خدمتم .. مسعودرضا بلادری عضو مرکز وکلای قوه قضائيه استان تهران

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبول کرده که رسیدگی کنه در جلسه حاضر شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است متن ابلاغیه مورد مطالعه قرار بگیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی خوشبختانه درخواست اعاده دادرسی شما پذیرفته شده است