مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت خرید خدماتهای آموزش و پرورش

بعد از 4 ماه از اول مهر یک شرکت گفت مدارک بیارید تا قرارداد ببندید و مثلا گفتن تا روز شنبه باید حساب باز کنید پست بانک یکشنبه مدارک رو بیارید من شنبه رفتم حساب باز کردم متاسفانه بانک گفت یک روز طول میکشه حساب بشینه تو سیستم و یکشنبه صبح من شماره حسابم را ارسال کردم و رئیس ان شرکت یک ماهه من رو معطل نگه داشته میگه شما اون روزی که من گفتم حساب باز نکردی و الان که تازه بعد از 5 ماه میخوان فعلا یک ماه حقوق بریزن برامون رئیس شرکت میگه برای شما فعلا نمیریزیم آیا ایشون حق داره این کار رو بکنه

پاسخ ها :

عدم پرداخت حقوق توسط شرکت شکایت از شرکت