مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اعلام کارشناسی 22میلیون باشه خودت بخوای کمترشه میره شورا؟

ما یک شرکتی بنام ... 2تکنسینش18بار 7 ماهه اومدن نتونستن مشکل حل کنند بعد من تامین دلیل کردم کارشناس رسمی دادگستری رشته تخصصیش اصلا استخدامیه ولی یکی هم اورد بعد گفت من25 براورد کردم ولی 20 زودتر انجام میشه در شورا حالا 22 میلیون نوشته رفتم شورا گفتن بابد فرم اصرار پرکنی چون بره شورا بخاطر مبلغش برمیگرده به دادگاه هزینه تونم هبچه بعد که زنگ زدم گفت شما 20 تومن بنویس من درخواست دارم مهم نیست نظر من که 22 تومنه . خواستم ببینم درسته ؟بعد اگه اونا به کارشناس اعتراض کنند ایا میره دادگاه مجدد ؟ بعد آیا خدمات درمنزل ماست میشه دادگاه محل خواهان انجام بدم شکایت رو

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام در صورت اعتراض به نظر کارشناسی پرونده دوباره مورد بررسی قرار خواهد گرفت.