مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار تعهدنامه کتبی عامیانه برای دلجویی از همسر

سلام من 1 سال قبل بخاطر اینکه خانومم با من صلح کنه مجبور شدم تعهدنامه کتبی خیلی عامیانه ای بین خودمون نوشتم که هر چی میخواد فراهم کنم و اذیتش نکنم و همین چیزها و امضا و اثرانگشت کردم،الان کارمون کشیده به طلاق و در لایحه تقدیمی به دادگاه هم به این تعهدنامه، اشاره کرده، آیا میتونه با این تعهدی که از من گرفته من رو متهم کنه، اصلا اعتبار داره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دست نوشته شما تعهد به عدم ازار واذیت صرفا یک قرینه بررسو معاشرت شما می باشد که قبلا هم مشکل داشته وتعهد داده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام متن تعهد نامه می بایست مورد بررسی قرار بگیرد سوال بسیار کلی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما در دادگاه می توانید اعلام کنید که بخاطر دل گرمی زوجه به زندگی این تعهد را داده اید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اعتبار دارد اگر نداشت برای چی نوشتید و امضا کردید?;

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اقرارنامه معتبر و قابل استناد است
ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است

و لازم الاجراست
باید ببینیم مفاد آن چه چیزی است و خطری شما را تهدید می‌کند یا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام برای حکم طلاق بله نشان از این است که شما قبول داشتید قبلا بد رفتاری داشتید