مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با قسم

سلام وقتتون بخیر من یه سوال داشتم پدر من با2تا از برادراش و پدرش شریکی ساختمان درست کردن که همه از روی اعتماد سند و این جور چیزارو به اسم پدره کردن بعد پدره همه پولارو بالا کشیده الان میگه نمیدم حالا من میخواستم از شما بپرسم الان با چه روشی میتونیم شکایت کنیم ایا قسم به قرآن توی دادگاه ممکنه اگه اونطوری باشه قسم کدوم طرف شرطه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید با استناد به شهادت شهود ادله دیگری در صورتی که وجود داشته باشد و یا درخواست قسم ادعای خود را اثبات کنید